Menu Search
Close
Categories
Home / Informații / Cine suntem

Cine suntem

Dece să cumpărați la noi - ELUSIA.ro?

Din ce în ce mai mulți oameni folosesc cumpărăturile on-line pentru a-și economisi timpul prețios pe care îl pot  aloca lor  sau a familiei lor. Cu greu veți găsi corpuri de iluminat cu design la un preț accesibil pe piața din România. 

De accea există Elusia, un magazin online, care este pentru toți fanii  interiorului frumosului, precum și pentru arhitecți și dezvoltatori. În timpului pe care îl veți economisi prin cumpărarea luminarelor de la noi, vă oferim un mediu plăcut, insiprație și un servis pro client. Pentru ca să vă simțiți întotdeauna bine.


Cine suntem

Suntem o companie slovacă ce administrează magazinurile online www.elusia.ro. Site-ul nostru este aici pentru dumneavoastră din 2009, când am introdus marca AZzardo pe piața din Slovacia. Pe baza cererilor tot mai mari, vînzarea s-a extins în Cehia, Ungaria, Austria și Germania. La începutul anului 2014 am deschis un showroom în PragaÎn 2015 am extins oferta noastră a corpurilor de iluminat exclusiviste pentru clienții din Slovacia cu alte mărci.

Noi vă economisim timpul și banii dumneavoastră, încercăm sa vă inspirăm și să încurajăm spiritul creativ, pentru ca fiecare dintre noi să își înfrumusețeze casa.  Bucurați-vă de frumusețea luminarelor noastre din confortul casei dumneavoastră și economisiți timpul pierdut  în magazinele cu dispozitive de iluminat, care au tot timpul aceeași ofertă.


Frumusețea luminarului nostru este pentru noi o prioritate, de aceea am decis să vă oferim transportul gratuit în Slovacia. Deci, nu vă faceți griji cu privire la eventualele comisioane sau majorări de prețuri suplimentare.

Magazinul nostru online este deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile din an

Ce vă garantează cumpărăturile pe ELUSIA.ro? 

 Showroom Elusia Praha

Showroom
Praha

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika

T: +420 777 677 259
Showroom Elusia Košice

Showroom
Košice

ELUSIA, s.r.o., 
Východňarska 1
000 00 Košice
Slovenská republika

T: +421 55 22 89 001