Menu Search
Close
Categories
Home / Pentru clienți / Condițiile comerciale

Condițiile comerciale

Condițiile comerciale și reclamații, politica de confidențialitate

În această secțiune veți găsi condițiile comerciale și reclamații, politica de confidențialitate a magazinului online.
Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de registrare (asupra acestui lucru veți fi atenționat și pe parcursul înregistrării).


Condițiile comerciale și reclamații (441kB, PDF)

Dreptul de retragere dintr-un contract de cumpărare

Consumatorul are dreptul, conform legii comerțului, de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la primirea sa, fără invocarea vreunui motiv. Produsul trebuie returnat în stare nedeteriorată, de preferință în ambalajul inițial nedeteriorat. Vă recomandăm să  asigurați produsul, pentru a evita posibilele probleme legate de deteriorarea sa în timpul transportului. 

În cazul în care produsul achiziționat este pe persoană juridică sau pe firmă, deci nu sunteți consumator (introducerea nr. de înregistrare CIF, RO,...în factura de cumpărare), nu vă supuneți Codului  civil ci Codului comercial, în care nu aveți dreptul să vă retrageți din contractul de cumpărare în termen de 14 zile fără a invoca vreun motiv.Formular de retragere din contract  (docx)

 

Transportul și alte costuri

Livrarea produsului prin serviciul de curierat este gratis. Prețul final nu va include alte costuri suplimentare ( ex. de ambalare), astfel încăt prețul menționat în comandă este suma pe care o veți plăti la preluare produselor.

Produsul deteriorat

Clientul este obligat să verifice comanda preluată în termen de 24 de ore de la livrare! În cazul în care coletul este deteriorat, trebuie întocmit un proces verbal împreună cu curierul iar în cazul reclamației, să se procedeze conform condițiilor de reclamații ale companiei de curierat. Revendicările ulterioare ale produsului preluat pot fi revendicate de client doar dacă se va dovedi că defectele plângerii au avut loc la momentul preluării coletului de la transportator. Vă recomandăm să nu preluați coletele deteriorate de la transportator!

Becurile electrice într-un pachet

Multe din lămpile noastre conțin și un pachet de start cu becuri pentru a putea folosi dispozitivul de iluminat imediat. Becurile sunt doar pentru ilustrații, nu sunt incluse în preț și nu le oferim garanție.

 

Politica de confidențialitate

Compania ELUSIA s.r.o. respectă intimitatea dumneavoastră și, prin urmare, accesăm profesional și responsabil datele voastre personale. Conform Legii nr. 18/2018 SK privind protecția datelor cu caracter personal și modificarea anumitor legi, am luat toate măsurile necesare pentru a stoca în siguranță datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați.

 

Informații de bază

Furnizor:
ELUSIA s.r.o.
Tatranská 3110/10
010 08  Žilina, Slovakia
Tel.:      0948 757 457 
e-mail:  info@elusia.ro

Număr de înregistrare IS: 201406602

Operatorul obține informații personale printr-un formular de înregistrare plasat pe un site web Elusia.ro.

 

Intermediar:
O companie de curierat:            

DHL Parcel Slovensko spol. s r.o (ID: 47 927 682)
Angajații companiei de curierat pot solicita detalii personale cu privire la livrare - preluarea bunurilor - numărul cardului cetățeanului.

Departamentul economic           

EKA-Z, s.r.o. (ID: 36 438 073)Showroom Elusia Praha

Showroom
Praha

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika

T: +420 777 677 259
Showroom Elusia Košice

Showroom
Košice

ELUSIA, s.r.o., 
Východňarska 1
000 00 Košice
Slovenská republika

T: +421 55 22 89 001